Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už není ničím mimořádným, že ženy v padesáti vypadají i o generaci mladší. Dost často je to však na úkor přirozenosti. To ovšem není případ čtyřiapadesátileté podnikatelky a spisovatelky Kim MacGregor z Ontaria, která nepřestává udivovat své sledující na Instagramu i TikToku vyrýsovanou postavou, zářící pletí i neutuchající energií.

Autorka knihy I Believe She’s Amazing a dalších tří knih pochopitelně nemá svůj vzhled zadarmo, zdravý životní styl, cvičení a pozitivní myšlení je její součástí. Kim, která má tři dcery a menopauzou si prošla už před sedmi lety, se i prostřednictvím videí na internetu snaží lidem pomáhat, aby se cítili stejně dobře jako ona. I tak se ale setkává s názory, kdy se lidé dohadují, co za tím vším stojí.

Je až k nevíře, co všechno tato žena stíhá. Věnuje se totiž i marketingu a prodeji produktů a spolupracuje s mnoha společnostmi včetně Walmartu, McDonald’s, Disney, Mattel či Revlon. Poskytuje navíc poradenství v oblasti vztahů, rodičovství i finanční nezávislosti.

Zároveň pomáhá neziskovým organizacím věnujícím se nemocím jako je cystická fibróza, rakovina prsu či tlustého střeva vybírat prostředky na svou činnost, a to na počest její zesnulé přítelkyně Eriky Heller, která zemřela na rakovinu tlustého střeva v pouhých 31 letech.

Reklama

Další články

Načítám