Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (71) se rozhodně nebojí, že by ji stárnutí donutilo skončit s kariérou. A když už, bere to v legraci. "Loni jsem oslavila padesát let na scéně, takže právě začínám druhou padesátku. Na kterém hřbitově ji ale dokončím, ještě netuším," žertovala se Super.cz.

Díky podobnosti s americkou ikonou swingu a jazzu Ellou Fitzgeraldovou a invenci Josefa Škvoreckého bývala před padesáti lety označována jako Eva "Fitz" Pilarová. Tento hudební žánr Eva neopustila dodnes. Stále koncertuje a obklopuje se mladšími kolegy. "S tím, že bych se zpěvem skončila, nepočítám. Dokonce už mám dohodnutý termín a místo galakoncertu k mým pětasedmdesátinám," prozradila.

Pustila se i do psaní svých pamětí. "Z nakladatelství na mne naléhají. Jsem však teprve na začátku. Končím kapitolu o svém působení v divadle Semafor," přiznala. To ovšem bylo v roce 1960, takže zpěvačce ještě hodně zbývá. "Snad to dopíšu k osmdesátým narozeninám, když mi nebude tak často zvonit telefon," smála se. Třikrát vdaná zpěvačka prožila za svůj bohatý život řadu románků i mnoho osobních tragédií, včetně onemocnění rakovinou. Odkryje-li své soukromí dopodrobna, jistě bude co číst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám