Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od narození malého Sidneyho uplynulo už šest měsíců a jeho maminka Kelly Osbourne (39) snad nikdy nevypadala lépe. Osmatřicetiletá zpěvačka, moderátorka a dcera heavymetalové ikony Ozzyho Osbourna (74) a Sharon Osbourne (70) v neděli vyrazila do ulic Los Angeles ve světle růžovém kalhotovém kostýmku, a jak jí to slušelo, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Kelly proslula nejen svou proříznutou pusou, kdy si jako komentátorka oblečení slavných v pořadu Fashion Police na televizi E! nebrala servítky, ale i jako věčná dietářka a bojovnice s jo-jo efektem.

Jako novopečená maminka a s blížící se čtyřicítkou však působí konečně naprosto spokojeně a postavu má skvělou. Není pochyb, že jí k ní dopomohl i zákrok, jejž podstoupila v tichosti v roce 2020, a to tubulizace žaludku. Díky ní se jí podařilo zhubnout 40 kilogramů.

Chlapečka má Kelly se Sidem Wilsonem z rockové kapely Slipknot, s nímž je spojována od roku 2021. Osbourne se již pomalu vrací i do pracovního procesu, což, jak sama přiznala, je pro ni velice náročné. Po synkovi se jí stýská.

„Mám nyní respekt ke všem pracujícím matkám. Vzala jsem svou první práci od narození dítěte. To, že jsem ho dnes ráno opustila, byla jedna z nejtěžších věcí, které jsem kdy udělala,“ svěřila se Kelly v nedávném příspěvku na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám