Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem letošního roku musel moderátor Jan Rosák (76) podstoupit operaci páteře vyhřezlé ploténky. Roky ho totiž trápily ukrutné bolesti zad, které už nemohl dále snášet a bez léků se už téměř neobešel.

Operaci jsem měl na takové zvláštní datum, pátek 13. Ale pravděpodobně pan doktor, který mě operoval, má zázračné ruce, protože dva měsíce od zákroku jsem už stál na kurtu a hrál tenis. Takže si myslím, že se cítím dobře, tedy úměrně ke svému věku,“ svěřil se smíchem Super.cz Jan. Společně jsme si povídali během natáčení show 7 pádů Honzy Dědka.

Rekonvalescence mu už tak nebrání v tom, aby se šetřil při hraní jeho milovaného sportu.

„Myslím si, že si nic neodpouštím a kamarádi mi také nic neodpouští, takže hrajeme naplno.“

Kromě sportování má moderátor stále plné ruce práce. „Já ve svých letech pracuji víc, než když mi bylo 40. Pořád pracuji hodně, mám svoje rozhlasové věci a teď natáčíme instruktážní věc pro seniory na elektrokolech. Je to totiž něco jiného než normální kolo. Několika seniorům se stalo, že to podcenili a bez helmy skončili někde v potoce, takže jim vše vysvětlujeme,“ dodal během našeho rozhovoru Jan Rosák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám