Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská hvězda Jennifer Lawrence (33) zvolila na červený koberec na festivalu v Cannes opravdu netradiční obutí. Na premiéru filmu Anatomy of a Fall přišla v luxusní červené róbě Dior a černých žabkách.

Zda má herečka nějaké zranění, které jí nedovoluje obout elegantnější obuv, není známo, dost možná se jen chtěla vyvarovat nepříjemnosti v podobě pádu. Těch totiž v posledních letech na velkých společenských akcích zažila několik.

Tím nejsledovanějším byl bezesporu pád na vyhlašování Oscarů 2013. Herečka tehdy získala první sošku a cestou na pódium upadla na schodech. A o rok později si trapas zopakovala, když spadla cestou na vyhlašování Cen akademie.

Přestože zvolila pohodlné obutí, na schodech v Cannes herečka uvítala pomoc a pro jistotu je sestoupila zavěšená do svých pomocníků.

Co se pohodlí na významných společenských akcích týče, připomeňme volbu Markéty Irglové, která si na předávání prestižních amerických cen Tony v roce 2012 obula modré pětiprsté boty, které pak obletěly celý svět. Tohle netrumfly ani žabky v Cannes...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám