Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na turnaji organizace Oktagon MMA se objevily spousty známých osobností. V blízkosti klece také seděl syn Lucie Bílé (58) Filip Kratochvíl, který si přišel užít dlouho očekávaný galavečer s partnerem své maminky Radkem Filipim, se kterým má skvělý vztah.

„Dorazil jsem s Ráďou. Beru ho jako parťáka, je to jeden z mých nejlepších kamarádů. Věřím mu, musím, aby mi pohlídal mámu. Máme se strašně rádi, chodíme spolu na různé akce. Takže je to super,“ svěřil se Filip pro Super.cz.

I v tomto případě jablko nespadlo daleko od stromu. Filip se totiž stejně jako jeho máma věnuje umění, které ho baví a naplňuje. Avšak stojí na „opačné straně“.

„Věnuji se hlavně divadlu, kde si pomáháme, abychom to po koronavirové době rozjeli, co nejlépe to půjde. Do toho se snažím natáčet, třeba i mámě klipy, a tak různě. Kde se objevím, tam něco udělám. Radši jsem za kamerou, když to mám pohlídané, než abych se nějak tvářil,“ dodal Filip Kratochvíl, který nedávno oslavil osmadvacáté narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám