Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V německém Mnichově v kostele St. Kajetan proběhla pohádková svatba. Princ Ludwig Bavorský (40) si vzal o osm let mladší studentku kriminologie Sophii Alexandru Evekink (32). Slavnostní událost si v ulicích největšího bavorského města nenechaly ujít stovky lidí. Ti čekali, jestli alespoň na okamžik zahlédnou novomanžele.

Nevěsta vypadala jako pravá princezna. V bílých šatech se závojem doplněných decentními šperky jí to moc slušelo. Ženich byl také za velkého elegána. Šedočerná kombinace z něj udělala velkého gentlemana.

O svatbě se mezi lidmi začalo šuškat už v průběhu loňských letních prázdnin. Rodina Ludwiga jeho vyvolenou vzala dobře a mají z ní radost. „Ludwig si vybral dobře. Moje budoucí snacha je velmi inteligentní a vzdělaná žena,“ uvedl princ Luitpold, tedy otec ženicha, v rozhovoru pro německý deník Bild.

Sophie Alexandra se snaží pomáhat obětem sexuálního násilí. Pracovala také sedm let pro OSN. V této pomoci by ráda pokračovala i nadále.

Reklama

Další články

Načítám