Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (44) svůj vztah se zápasníkem Zdeňkem Polívkou veřejně na obdiv moc nedává. Po jeho boku je šťastná více než osm měsíců. Nyní Lucie křtila své nové EP s názvem Letokruhy a svůj nový klip k písni Šance. V průběhu této akce tak všichni čekali, zdali ji její bijec přijde podpořit v tento důležitý večer.

On je nyní v přípravě, takže má dvoufázové tréninky, ale říkal, že jestli to stihne, tak přijde. Takže já doufám, že to stihne,“ řekla Lucie Super.cz na akci. A přání se jí vyplnilo.

I když pozdě, ale přeci. Kdo si ještě na křtu počkal, dočkal se příchodu tohoto svalovce, který ukázal, jak moc si váží své úspěšné přítelkyně. Nechyběla objetí, pusa ani podpora. V tento večer se na akci ukázali také Janek Ledecký (61) nebo Dalibor Janda (71), kteří se stali kmotry nového EP Lucie Vondráčkové. Celá deska s názvem Letokruhy pak vyjde v září tohoto roku.

Reklama

Další články

Načítám