Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá členka skupiny Spice Girls Geri Horner (51) (dříve Halliwell) je typická Britka. Velmi si váží královské rodiny a nechybí na důležitých slavnostních momentech ostrovní země. Nyní se slavná zrzka ukázala, že stále dokáže být tou kořeněnou dívkou, jakou si ji fanoušci pamatují. Nedávno korunovaného panovníka, totiž během dobročinné akce královy charity Prince`s Trust, objala a vášnivě ho políbila.

„Jste velmi moderní král, jsem na vás hrdá,“ pochválila zpěvačka nahlas krále. Během vášnivého objetí mu ale také něco velmi tiše zašeptala. O co se jednalo, si ale Ginger Spice nechala pro sebe. Na dotaz novinářů, co králi pošeptala odpověděla „Všichni dělají to nejlepší, co mohou, bez ohledu na to, v jaké pozici jste, všichni potřebujeme podporu a povzbuzení.“

Král Charles III. neboli Karel III. situaci následně trochu odlehčil a odpověděl: „Znám Geri velmi dlouho.“ Není to ale jediná pusa, kterou Geri dala králi Spojeného království. V roce 1997 na akci jeho fondu v Manchesteru se tehdy také neudržela a svou náklonost panovníkovi ukázala tímto vášnivým způsobem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám