Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsme u Lucie Vondráčkové (44) nečekali. Oblíbená herečka a zpěvačka se v novém klipu k písni Šance, která je prvním singlem z připravované desky Letokruhy, pěkně odvázala. Na videu se ukáže například nahá ve vaně.

„Poprosila jsem Marii (režisérka klipu Marie Gross), jestli bych nemohla mít košili nebo svetr. Ale neprošlo to. Tak jsem tam zahučela jen tak a koupala se v mléce. Klip je krásný, trochu taneční a velmi čistý. Premiéra je v neděli a reakce fanoušků jsou zatím na základě ukázek moc krásné, což je pro mě důležité,“ svěřila se Super.cz.

Během natáčení této scény se ale Lucie stydět nemusela. „Bylo nás tam malinko. Byl tam jen kameraman, režisérka a makeup artist. My pracujeme v malých a skromných podmínkách. To se mi líbí. Líbí se mi projekty, které jsou skromné a ne pompézní,“ dodala Lucie Vondráčková, se kterou jsme si povídali během křtu jejího nového EP Letokruhy. To obsahuje osm písní. Celá zmíněná deska, která bude obsahovat šestnáct písní, vyjde v září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám