Hlavní obsah
Článek

Nová komedie Zdeňka Trošky (70) Babovřesky ve stylu trilogie Slunce, seno… bude mít vskutku hvězdné obsazení. Kromě hlavní představitelky největší drbny v historii českého filmu Jany Synkové alias promovaného psychologa Kudlákové z Byl jednou jeden polda se mu nyní podařilo pro roli prostořeké cikánky získat Lucii Bílou (58). A ta už v mnoha zábavných pořadech ukázala, že má romskou náturu téměř v krvi.

„Dělali jsme konkurz na cikánku a nepodařilo se nám vybrat úplně ty nejvhodnější adeptky. Až producentka Dana Voláková mi řekla, že viděla Lucku Bílou jako Romku v komedii mé kolegyně Marie Poledňákové Líbáš jako Bůh. Ujišťovala mne, že Lucka tam byla úplně skvělá. Zavolal jsem Lucce, slovo dalo slovo a už to bylo. A jsem moc rád, protože Lucka Bílá si i přes svůj velmi zaplněný diář udělala čas a bude s námi dva dny natáčet,“ řekl Troška, jemuž Bílá hrála už v pohádce Princezna ze mlejna čarodějnici. Tentokrát si zahraje Romku, jejím filmovým partnerem bude pravověrný Rom vzešlý z castingu.

„Lucka tak bude úplně luxusní cikánka, která do Babovřesk přijede z Kanady. Opravdu na úrovni, ale jen do doby, než otevře hu..., tedy pusu," dodal s úsměvem režisér. Jak se Bílé role cikánky povede, to se dozvíme v kinech v březnu 2013, kdy bude mít komedie Babovřesky, aneb z dopisu venkovské drbny premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám