Hlavní obsah
Článek

Meghan (42) a Harry (39) dnes za mořem slaví páté výročí od své pro oči veřejnosti dokonalé svatby z roku 2018. Na své výročí ale na rozdíl od Williama a Kate nejspíš nebudou zveřejňovat žádné fotografie ani vyjádření. Výročí se totiž koná jen několik dní po jejich údajné honičce s paparazzi, která se teď hojně řeší ve všech médiích.

Dvojice se znala už od roku 2016 a první měsíce se svůj vztah snažila utajit. Meghan a Harry si řekli své ano 19. května roku 2018 během hodinu trvajícího obřadu před šesti stovkami hostů na královském hradě Windsor. Kvůli přetrvávajícím problémům v královské rodině se pak v roce 2020 rozhodli opustit své oficiální povinnosti členů rodiny z Buckinghamského paláce a z Británie odcestovali do Ameriky, konkrétně do Kalifornie, kde nyní vychovávají syna Archieho a dceru Lilibet. Zatímco Meghan a Harry jsou titulováni jako vévoda a vévodkyně, jejich děti nesou tituly princ a princezna.

Pár v současné době produkuje knihy, televizní pořady a podcasty, dává rozhovory a také prostřednictvím své nadace pomáhá lidem. Jejich vztah s královskou rodinou je ale stále přinejmenším vlažný, na korunovaci Karla III. se jeho syn Harry zdržel jen několik hodin, Meghan dokonce zůstala v Americe, kde organizovala narozeninovou oslavu syna.

Zatímco v minulosti během svého výročí například zveřejnili fotografie ze své veselky, dnes se podobné sdílení od páru očekávat příliš nedá. V úterý totiž došlo ke konfliktu, kdy měli Harryho a Meghan po Manhattanu po odjezdu vozem ze společenské akce pronásledovat paparazzi. Od té chvíle se ovšem začaly ozývat hlasy, které tvrdí, že taková honička v New Yorku není možná. Ke kritickým hlasům už se dokonce přidala i herečka Whoopi Goldberg. Harry a Meghan tak nejspíš budou chtít své výročí oslavit spíše v klidu a nechat utichnout negativní atmosféru, kterou jejich poslední incident rozdmýchal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám