Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Minogue (55) vždy platila za sexy krásku a na svou minulost chce navázat i teď, ve svém comebackovém videoklipu. Celá v rudé a vysokých kozačkách předvádí svůdné pohyby. Lidé jsou z jejího počínání zatím převážně nadšeni.

Australská hvězda se z očí veřejnosti sice nikdy úplně neztratila, poslední album jí ale vyšlo už před třemi lety, a tak se teď dá hovořit o comebacku, hlavně o tom hitparádovém. První singl Padam padam totiž svým rytmem okouzlil spoustu lidí a hovoří se o něm dokonce jako o singlu letošního léta. I když by se o kvalitě písně jistě daly vést dlouhé diskuse, nesporná je kvalita videoklipu, který hit doprovází.

Právě ten jistě potěší všechny fanoušky zpěvačky, která je sice malého vzrůstu, vždy ale dokázala uchvátit mnoho mužů díky svému sexy vzhledu. A sexy - a nutno říct snad i bez jediné vrásky je čtyřiapadesátiletá zpěvačka i dnes, v červeném oblečku šitém na tělo a vysokých šněrovacích kozačkách. A také s make-upem, který z ní i po padesátce dělá tygřici. V novém klipu zpěvačka navíc předvede i taneční pohyby, při kterých ji doprovázejí další tanečníci.

Nové album Tension má vyjít v září a Kylie je na něj patřičně hrdá. „Na tomto albu jsem začala pracovat s čistým štítem a otevřenou myslí. Na rozdíl od mých posledních dvou alb neobsahuje téma, ale šlo o to najít srdce nebo zábavu nebo fantazii určitého okamžiku a vždy se snažit sloužit jednotlivé skladbě,“ řekla o albu zpěvačka, kterou cituje Daily Mail. Práce na albu jí prý pomohla překonat těžké časy a přeje posluchačům, aby se stalo součástí jejich vlastního příběhu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám