Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Focení možná nejprovokativnějšího setu snímků má za sebou americký herec Tom Cruise (61). K propagaci nového filmu Rock Of Ages, kde si zahrál drsného potetovaného rockera, se pustil spolu se známým fotografem celebrit Mariem Sorrentim do odvážného pózování po boku dvou krásných modelek. Výsledné většinou černobílé fotografie se objeví v novém čísle časopisu W, a to i na jeho obálce.

Tom Cruise přitom nejvíce překvapil svou svalnatou postavou a mladistvým vzhledem. Na nastávajícího padesátníka rozhodně nevypadá, co říkáte?

Jako titulní fotka na magazín byla vybrána ta, na níž se okolo Cruise svíjejí dvě půvabné blondýnky, modelky Edita Vilkeviciute a Abbey Lee Kershaw. Jedna se jej chystá políbit na ušní lalůček a druhá dokonce směřuje rukou pod hercovy kalhoty.

A není se čemu divit, že právě ženy u focení nesměly chybět, pověst rockerů jako nenapravitelných proutníků je všude stejná. Další ze série fotek je přitom ještě odvážnější. Polonahý Tom například leží v klíně modelky, která má poodhalené ňadro. Tomova manželka Katie Holmes (45) však musí být tolerantní a na podobné věci zvyklá, její muž si v nejednom filmu musel střihnout postelovou scénu s některou ze svých přitažlivých hereckých kolegyň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám