Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dalším hvězdným hostem 76. ročníku filmového festivalu v Cannes je Harrison Ford. Ten přiletěl do Francie představit svůj nejnovější počin – páté a zároveň poslední pokračování legendárního Indiana Jonese nesoucí název Indiana Jones a nástroj osudu a zároveň si převzít nejprestižnější ocenění festivalu - Zlatou palmu. Hollywoodského veterána přivítalo publikum velice vřele, ale ‚chybička‘ se přeci jen vloudila.

Davy nejdříve osmdesátiletého rodáka z Chicaga ocenily pět minut trvajícím potleskem vestoje, což herce viditelně dojalo stejně jako Johnnyho Deppa, jenž se podobně krásného uvítání dočkal před pár dny. Když se ovšem následně měli všichni usadit na svá místa, nastala nepříjemnost, kdy Ford s manželkou Calistou Flockhart (58) zjistili, že mají oddělená místa.

Herec za potlesku publika dorazil ke svému místu společně se svou ženou Calistou, načež si všiml, že nesedí vedle sebe. „Jsi napravo ode mě,“ řekl herec své manželce, která se na něj s náznakem úsměvu nevěřícně podívala. „Koukej,“ ukázal na jmenovky na židlích a dodal: „Tak to prostě je.“ Hvězda seriálu Ally McBeal se tak vydala směrem ke své židli, která byla navíc až o řadu dál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám