Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na podzim se Leona Machálková (56) musela vyrovnat s tím, že syn Artur vylétl z hnízda a odešel studovat do zahraničí. Pro zpěvačku tak následující měsíce, kdy zůstala doma sama, nebyly vůbec jednoduché. S odchodem syna, kterému se daří na škole v Itálii, už se ale smířila.

„To nejsmutnější už mám za sebou. Jednoduché to v tom říjnu nebylo, je doma velké prázdno. Díky tomu, že vím, že je tam šťastný a že se tam našel, škola ho baví, má kamarády a je spokojený, tak to jsou okolnosti, které vás uklidní, že si to studium užívá,“ svěřila se Super.cz Leona Machálková, která měla nyní syna na pár dní doma. Přiletěl na její narozeninový koncert do pražské Lucerny.

I díky tomu, že let mezi Prahou a Milánem, kde Artur studuje design, je krátký, má zpěvačka pocit, že syn není příliš daleko. „Já jsem se dala do jiných aktivit, mám čas na přátele, knihy, cestování. Letím na pár dní do Milána, je to hodinka a deset minut a jste tam, člověk tam je rychleji, než kdyby cestoval do Ostravy,“ prozradila zpěvačka, kterou jsme potkali na křtu dvojalba Felixe Slováčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám