Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a manželka fotbalisty Davida Limberského zvolila na finále Miss Czech Republic velmi sexy model. Oblékla šaty od návrhářky Zuzany Lešák Černé s pořádně hlubokým dekoltem, který odhaloval její bujné vnady.

"Je hezké počasí, přeje nám, tak jsem zvolila tyto krásné šaty. Nervózní nejsem, jen musím kontrolovat, aby něco nevykouklo," řekla Super.cz Lenka Limberská. "Nic není pojištěné. Pořád se sama kontroluju. Doufám, že se nestane žádé faux pas," usmála se manželka fotbalisty Limberského.

"Manžel je na Majálesu, viděl šaty a říkal dobrý. On to vůbec neřeší," dodala s tím, že její muž nežárlí a tak si odhalené šaty i bez něj může dovolit vynést.

Lenka společně s kamarádkou Lucií navrhovaly a také nechaly ušít plavky na finále Miss Czech Republic. Byly velmi sexy, dokonce tak průhledné, že si finalistky občas příšly nahé více, než by možná chtěly.

Plavky jsme konzultovali se Samem Dolce, módním ředitelem Miss. Přesně jsme řešily, jak mají vypadat. Společně jsme se domluvili a drželi jsme se představ Sama a Táni Makarenko," dodala k plavkám Lenka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám