Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Megan Fox (37) a muzikant Machine Gun Kelly (33) se poprvé po spekulacích o rozchodu objevili ve společnosti. Příležitostí bylo odhalení nového čísla plavkového vydání magazínu Sports Illustrated, kde čtenáři najdou i fotky Megan.

Na akci herečka dorazila v černých šatech, které víc odhalovaly, než skrývaly. Vršek šatů měl hluboký výstřih a zbytek byl tvořen průhlednou látkou, z oblouku pod pasem pak pokračovala černá sukně.

Účast Fox a Kellyho sice utlumila spekulace o jejich rozchodu, herečce však na prsteníčku chyběl zásnubní prsten, který od partnera dostala loni v lednu. A ani na červený koberec nedorazili spolu, setkali se až na samotné akci. Podle zdroje z okolí se vztah páru „otřásl v základech“, teď si jsou ale Megan a Kelly údajně „blíž než kdy dřív“.

V duchu „ukaž, co můžeš, aby to bylo ještě přístupné“ pojala model na akci také modelka Olivia Ponton, která měla zakryté poprsí, sukni ale naopak zcela průhlednou, na průhledný materiál vsadila také modelka Christen Harper stejně jako její kolegyně Sixtine Rouyre, která nechala vyniknout pozadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám