Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Britney Spears (42) znamená místo porotkyně v jednom z nejsledovanějších pořadů v USA velký comeback. Zpěvačka bude v X Factoru hodnotit soutěžící spolu s další nově vybranou kolegyní Demi Lovato (19). Ovšem třicetiletá popová princezna, která má podle mnohých svá nejlepší léta kariéry za sebou, na úterní tiskové konferenci X Factoru nemile překvapila vzhledem svých nehtů. Média si tak nyní kladou otázku, zda je Britney opravdu připravena na skutečný návrat na výsluní.

Britney se sice představila ve slušivých minišatech, ale už před začátkem tiskovky držela ruce stále za zády a byla viditelně nesvá. V jejím průběhu pak vyšlo najevo, proč tak činila. V jednu chvíli, když se potřebovala poškrábat na nose, předvedla své nepěstěné nehty. A nejen to, nejspíš důsledkem stresů měla Britney nehty úplně okousané a kůžičku kolem nich také. Na prostředníčku měla dokonce záděru až do krve.

Tento zlozvyk však Britney provází již dlouho, před čtyřmi lety totiž řekla: „Musím se naučit přestat si kousat nehty! Ráda bych se přestala stresovat, protože to dělám pořád.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám