Hlavní obsah
Článek

Pokud by si posledních pár dní a minimálně v době psaní tohoto článku někdo z fanoušků Kateřiny Kristelové (44) vyhledal její web, aby se o ní dozvěděl něco zajímavého, zjistil by jedinou novinku: totiž že dluží, a proto její stránky nefungují. Novopečená moderátorka televize Metropol, v které uvádí pořad Lady M, totiž zapomněla zaplatit. V prodlení je půl roku. Ale ne úplně svou vlastní vinou. „Zapomněla jsem na to, už jsem to napravila,“ uznává Kateřina.

„V standardním případě se informace o neuhrazení faktury na nezaplacené doméně zobrazí automaticky po šesti týdnech, v tomto případě to bylo chybou systému po půl roce. Navíc byly z naší strany chyby v komunikaci. Faktura měla přijít v červenci, dorazila jí až v říjnu. Pak už neproběhly standardní upomínací kroky a omylem jsme ji rovnou odstříhli. Není neplatič, je v tom nevinně. Kdyby všichni klienti reagovali tak, jako ona, byla by to paráda,“ řekl Super.cz Jan Guziur, majitel firmy, které moderátorka dlužila za hostování stránek www.katerina-kristelova.cz na jejich serverech.

„Denně mi chodí desítky mailů, tak jsem to bohužel přehlédla. Upozornili mě na to až fanoušci na Facebooku. Jde o osmnáct set korun, uhradila jsem to v pondělí i na další rok dopředu, takže brzy bude vše v pořádku. Tak špatně na tom nejsem, že bych na to neměla, zvlášť při mém pracovním vytížení, šlo skutečně jen o opomenutí,“ uvedla pro náš web Kristelová, která nedávno zázračně zhubla a také poprvé po porodu ukázala své vnady a hříšná stehna.

Související témata:
Dlužníci

Reklama

Další články

Načítám