Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před týdnem oslavil Josef Zíma (91) jubilejní 80. narozeniny galakoncertem s Orchestrem Karla Vlacha v TOP Hotelu Praha. Zíma byl ve výborné náladě a dobré kondici. Energie z něj sálala a málokdo by mu úctyhodný věk hádal.

Včera čekal Zímu v plzeňském Pekle další narozeninový koncert. Těsně před odjezdem z Prahy ale začal mít zpěvák šílené bolesti v noze, zkolaboval a ve dvě hodiny odpoledne ho podle ověřených informací Super.cz odvezla záchranka do nemocnice na Karlově náměstí, kde se kvůli ucpaným cévám musel okamžitě podrobit chirurgickému zákroku.

Vypadalo to, že se bude muset koncert zrušit, ale producent Petr Braun s dirigentem Daliborem Kaprasem rychle našli náhradní řešení. Před zahájením koncertu vystoupil producent Orchestru Karla Vlacha před diváky s omluvou a z jeviště zavolal Josefu Zímovi přímo na jednotku intenzivní péče a známý dechovkář pozdravil své fanoušky a omluvil se za komplikace. Sklidil obrovský potlesk a koncert se mohl rozjet. Koncert odzpívala Naďa Wepperová a svým skvělým pěveckým výkonem si získala publikum.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám