Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká hudební senzace posledních let, ale zároveň jedna z nejvýraznějších osobností propagující hnutí ‚body positivity‘, tedy trend pozitivního vnímání těla, ve středu večer roztančila své fanoušky během energií nabitého koncertu. Lizzo se představila v aréně United Center v Chicagu a opět nikoho nenechala na pochybách, že to na podiu umí pořádně rozjet.

Jak už jsme si u Lizzo zvykli, razí heslo 'čím víc, tím víc', tedy alespoň, co se extravagance jejích kostýmů týče. Na podiu se tak předvedla mimo jiné ve třpytivém přiléhavém overalu sytě růžové barvy. Stejný odstín oblékly i její tanečnice, ač jejich kostýmy odhalovaly mnohem více kůže.

Rodačka z Detroitu tak v rámci svého turné k albu Special, s nímž se chystá i do Evropy a Austrálie, předvedla další energickou show. Návštěvu České republiky sice vynechá, ale vyrazit za ní mohou fanoušci například 28. června do Polska na festival Open’er ve Gdyni.

Reklama

Další články

Načítám