Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z hostů právě probíhajícího filmového festivalu v Cannes je i Johnny Depp (60). Promuje zde film Jeanne du Barry - Králova milenka, který je jeho návratem po nedobrovolné herecké pauze, způsobené soudní pří s jeho exmanželkou Amber Heard. Za roli Ludvíka XV. před tamním publikem sklidil sedmiminutový potlesk vestoje.

K propagaci patří i pózování fotografům, Depp se při něm postavil vedle herecké kolegyně a režisérky filmu v jednom, francouzské herečky Maïwenn Le Besco, která do objektivu ukázala běloskvoucí úsměv. Ten Johnnyho fanoušky také zaujal, ovšem ne tak docela v pozitivním slova smyslu. Poukázali na to, že je poněkud zahnědlý a hercův chrup přirovnali k úsměvu Jacka Sparrowa. Lidé jej tak hromadně posílají k zubaři.

„Pokaždé, když uvidím fotky Johnnyho Deppa z Cannes, budu mít velkou motivaci si čistit zuby, používat zubní nit a čistič jazyka“, „Zdá se, že Johnnymu Deppovi hnijí zuby“ či „Johnny Depp potřebuje k zubaři. Kvůli zubům vypadá nezdravě“, komentovali hojně.

Po ostře sledovaném soudu s exmanželkou Amber Heard, která ho nepřímo obvinila z násilí, což se jí ale nepovedlo prokázat a ona tak spor prohrála, je herec znovu v plné práci. Kromě natáčení, které bylo kvůli obvinění Heard dlouho u ledu, opět filmuje a nedávno také znovu podepsal smlouvu se značkou Dior. Za 20 milionů dolarů bude tváří parfému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám