Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno získaná korunka krásy zajistila Tereze Fajksové (22) vstup pravou nohou do světa českého modelingu.

Přední česká návrhářka Liběna Rochová si nově zvolenou Českou Miss Earth 2012 vybrala jako jednu z mála modelek, které měly předvést její kolekci jaro/léto 2012. Studentka veřejné správní akademie z Ivančic je řadou profesionálů pohybujících se v českém módním byznyse přirovnávána k nové zářivé kometě.

„Tereza je skutečná profesionálka. Byla radost s ní spolupracovat, má před sebou zářivou budoucnost," komentovala přítomnost Fajksové PR manažerka Bára Bergová, která měla organizaci příjemné komorní akce na starost.

Shlédnout novou kolekci Rochové, která je mimo jiné dvorní návrhářkou zlaté slavice Lucie Bílé (58), do Studia LR na Malostranském nábřeží přišla celá řada známých osobností a klientek návrhářky. Objevila se zde bývalá šéfka žalobců Renata Vesecká, modelka Karolína Bosáková s partnerem Tomášem Fílou nebo Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (35).

Reklama

Další články

Načítám