Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potěší diváky nejen svým hlasem. V nově připravovaném historickém muzikálu Troja nebude nouze o půvabné zpěvačky. V hlavní roli se vedle ostřílených muzikálových hvězd objeví i držitelka korunky krásy, která dosud na jevišti nestála.

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) své pěvecké dovednosti předvedla už v show Tvoje tvář má známý hlas. „Nejdu do toho bez zkušeností, mám nějaké z Tváře, a hlavně mám podporu rodiny a přítele, který při mně stojí. Chce, abych byla šťastná, plnila si sny, tak proto jsem se rozhodla to zkusit,“ svěřila se Super.cz modelka, která se v roli Heleny Trojské bude alternovat s Janou Koptovou, dcerou Václava Kopty, a zpěvačkou Felicitou Victorií Prokešovou.

Na jevišti se vedle nich objeví také ostřílená zpěvačka Natálie Grossová (21), pro kterou bude role už několikátým muzikálem. „Bude to víc ženská role. Už je mi dvacet, tak už to muselo přijít, budu tam mít dokonce milostnou scénku,“ prozradila Super.cz zpěvačka. Alternovat se bude s Nelly Řehořovou a Karolínou Tóthovou.

V představení se objeví také Michaela Gemrotová, která si zahraje postavu z řecké mytologie Andromaché. V roli se bude střídat se zkušenými kolegyněmi z divadla Betkou Bartošovou a Markétou Procházkovou.

Reklama

Další články

Načítám