Hlavní obsah
Článek

Zakoupit si lístky do divadla Ungelt na Vilmu Cibulkovou (48) a Miroslava Etzlera (46) se nemusí vyplatit. Herci totiž neplní své závazky. Na začátku března se sice s ředitelem divadla Ungelt Milanem Heinem dohodli, že v divadle budou působit až do konce května, zatím to ale vypadá, že se pokaždé v den představení vymluví na nemoc. Divadlo tak přichází o nemalé peníze.

„Velice se omlouváme divákům, kteří mají zakoupené vstupenky na představení Všechno jen do putyk a ženským! dne 12.4. Představení je z důvodu náhlého onemocnění pana Miroslava Etzlera zrušeno bez náhrady,“ píše se na internetových stránkách divadla. Přitom jen měsíc předtím vedení divadla muselo zrušit hru Láskou posedlí. Tentokrát ale kvůli náhlému onemocnění Vilmy Cibulkové. Hein si tak nyní sype popel na hlavu. Před časem se totiž dohodl s oběma herci, že od konce května nebudou mít vůči divadlu žádné závazky. Etzler s Cibulkovou si ale jeho dobrotu nejspíš vyložili po svém.

„Každý herec u nás podepisuje smlouvu, ve které se zavazuje, že svou roli bude hrát, dokud bude mít divadlo hru na repertoáru. Nemíním Vilmě a Mirkovi lpěním na těchto závazcích komplikovat jejich další záměry,“ uvedl před časem Hein. I když to bylo od něj velkorysé, počítal alespoň s tím, že se zbývající reprízy dohrají v klidu a bez komplikací. Slušného chování se od nich ale nedočkal. Cibulková a Etzler, jejichž manželství v posledních měsících prošlo kvůli Etzlerově nevěře s muzikálovou herečkou Radkou Pavlovčinovou těžkou zkouškou, spolu zřejmě stále nedokáží předstoupit před diváky. Otázkou zůstává, jak bude tento rozhádaný pár společně fungovat v divadelní společnosti, kterou spolu založili s plánem objíždět divadla po celé republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám