Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Italský hrabě Domenico Martucci (47) se rozhodl, že když už se mu v Česku nedaří na poli hudebním, mohlo by se mu vést na poli obchodním. Pořídil si proto pizzerii, v které dělají pizzu nazvanou podle něho. A zve na ni svou bývalou lásku Ivetu Bartošovou (†48), která sem tam přiznává, že nemá často co do úst. „Klidně ať Iveta dorazí. Na všechny pizzy jí dám slevu a tu Martucci dostane dokonce zadarmo,“ provokuje Domenico.

„Chodil jsem tam na nejlepší pizzu v Praze, vlastně jedinou, která mi tu chutnala. Jenže její majitel začal mít finanční potíže a hrozilo by, že podnik zavře. A to jsem nechtěl. Tak jsem si za 225 tisíc koupil v podniku padesátiprocentní podíl,“ vysvětloval obchodník s olivovým olejem, jak se dostal k podnikání v pohostinství.

Podmínkou k převzetí podílu v pizzerii bylo, že restaurace bude nabízet právě pizzu nesoucí jeho jméno. „Těší mě, že je ze všech pizz nejdražší. Skládá se totiž z těch nejlepších ingrediencí. Stejně jako já,“ dodává pyšně Martucci s tím, že v dohledu jsou i pizzy nazvané podle jeho písniček Moje láska a Jedno léto nestačí.

Reklama

Další články

Načítám