Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je pravdou, že finálové a vyřazovací večery se snaží organizátoři zpestřit přítomností populárních hudebníků. Někdy to ale dopadá tak, že v hledišti je více známých osobností než na jevišti. Zejména na nedělní finále míří celebrity doslova v houfech.

Největší výdej lístků má bezkonkurenčně Leoš Mareš (47), který na Hlas pozval už velkou část svého příbuzenstva včetně manželčina mladého milence.

Díky Leošovi se minulou neděli na Hlas přišel podívat také Tomáš Řepka (50) a Vlaďka Erbová (42) s dcerou (6). „Lístky jsme dostali od Leoše. Viktorinka byla moc ráda. Tuhle show totiž pravidelně sleduje a tak teď všechno mohla vidět naživo," svěřila se nám Erbová.

Kouče Pepu Vojtka (58) přichází na plac zase často podpořit těhotná manželka Jovanka. Již jsme vás informovali, že si v hledišti poseděla také Míša Ochotská (39) s přítelem Michalem Exnerem (36).

Zaznamenali jsme zde ale například také Ivetu Lutovskou (40) s manželem Jardou Vítem, fotbalového brankáře Jaromíra Blažka s rodinou nebo seriálovou dvojici z Ulice Vaška Matějovského a Helenu Němcovou.

O tom, koho si Leoš pozve příště, vás budeme informovat.

Reklama

Další články

Načítám