Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a sedminásobná držitelka cen Grammy Billie Eilish (22) a frontman kapely The Neighbourhood Jesse Rutherford (31) se po sedmiměsíční známosti rozešli. Mluvčí zpěvačky to potvrdil britskému deníku Daily Mail.

„Můžeme potvrdit, že se Billie a Jesse rozešli v přátelském duchu a zůstali dobrými přáteli,“ stálo v prohlášení, v němž zároveň mluvčí popřel, že by důvodem rozchodu byl někdo třetí.

Billie vedle hudebníka působila od začátku velice šťastně, fanoušci si rovněž všímali, že změnila styl oblékání. Oversize modely vyměnila za mnohem ženštější kousky včetně minisukní a přiléhavých tílek.

Dvojice, u níž mnozí měli potřebu rozebírat věkový rozdíl, se veřejně začala objevovat loni v říjnu, společně navštěvovali nenápadná bistra a restaurace. Následně spolu vyrazili na akci Halloween Horror Nights, kam se Billie převlékla za ‚miminko‘ a Jesse za staříka, čímž si udělali legraci právě z neustálého řešení jejich věkového rozdílu.

Na červený koberec se poprvé dostavili jako pár loni v listopadu, a to na slavnostní událost LACMA Art+Film. Naopak naposledy se spolu objevili v dubnu na hudebním festivalu Coachella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám