Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bára Nesvadbová (49) se pyšní dokonalou postavou, a tak se nemusí obávat vzít si i vyzývavější šaty. Tentokrát ale zvolila barvu, kterou ještě na sobě neměla. Jednalo se o nádherné šaty, které zářily zlatě. Spisovatelka tak byla naprosto k nepřehlédnutí.

„Moje dobrá přítelkyně Táňa mi ušila šaty přímo na míru, zná moje tělo dokonale. Ještě nikdy jsem zlato na sobě neměla, takže tak za dvě hodiny vám řeknu, jak se v tom cítím,“ svěřila se smíchem Bára Super.cz.

Při pohledu na Báru se nabízela otázka, jak se udržuje fit. To, co nám odpověděla, zřejmě nepotěší některé dámy. Udržet si postavu pro ni není nijak těžké. „Já vlastně nic moc nedělám, já jen hodně pracuji a mám 11 zvířat, hodně chodím venčit, také plavu dálky a cvičím pilates.“

My si společně povídali v krásných prostorách Národního muzea v Praze, kde se již potřetí konala tradiční charitativní galavečeře jejího fondu Be Charity. „Veškerý výtěžek z tohoto večera je určen na tři hlavní pilíře – rehabilitace onkologicky nemocných dětí, podpora vybraných pracovišť lékařů, nákup přístrojů a zaměstnávání lidí s handicapem,“ dodala Bára Nesvadbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám