Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v červnu přiznala Natálie Grossová (21) po dvou letech rozchod. Vztah s operním pěvcem Danem Matouškem nedopadl kvůli nevěrám a konec lásky byl pro mladou zpěvačku bolestný. V jejím životě se dosud neobjevil nový partner a Natálka se prý hledání ani intenzivně nevěnuje.

„Mám to mám tak, že jelikož můj poslední vztah neskončil dobře, chci se soustředit na sebe a na hudbu, to je to, co mě teď nejvíc zajímá, myslím si, že na vážnější vztahy mám čas, takže to neřeším a užívám si života,“ svěřila se Super.cz zpěvačka na tiskové konferenci muzikálu Troja, kde se tentokrát neobjeví v roli puberťačky, jak jsme u ní zvyklí.

„Bude to víc ženská role. Už je mi dvacet, tak už to muselo přijít, budu tam mít dokonce milostnou scénku,“ prozradila zpěvačka, která začíná nové představení zkoušet během léta. Před tím ještě stihne odjet na dovolenou se sestrou a maminkou. „Stihnu dovolenou, pojedeme do Itálie s mamkou se ségrou, nestihneme toho moc, ale je to náš rituál, vyrážíme tam každý rok,“ dodala Natálka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám