Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská aristokratka lady Victoria Hervey se očividně poučila z loňského módního přešlapu, který se jí povedl na červeném koberci v Cannes. Tentokrát zvolila vysoce elegantní róbu s vlečkou z jarní kolekce libanonského návrháře Ziada Nakada, v nichž rozhodně královské rodině ostudu neudělala.

Šestačtyřicetiletá Victoria Hervey se účastnila zahajovacího ceremoniálu 76. ročníku francouzského filmového festivalu, po němž si nenechala ujít premiéru dramatu Jeanne du Barry s Johnnym Deppem jako králem Ludvíkem XV. a francouzskou herečkou a režisérkou Maïwenn jako jeho milenkou.

Victoria, která je považována za rebelku s modrou krví, která poněkud postrádá vkus, si tentokrát zřejmě s výběrem šatů i doplňků nechala poradit. Loni totiž v odvážně střižené róbě, která jí navíc odstávala na hrudníku, a tím pádem odhalila nejen poprsí, ale i vystouplá žebra a kus pozadí, způsobila poprask. Fotografové i přítomní hosté byli doslova v šoku, což dokazovali nejen svými nevěřícnými pohledy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám