Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící Hotelu Paradise v posledních hodinách nesváděli boj pouze o vzájemnou přízeň, což vyplývá z náplně televizní show, ale přímo o holý život.

Reality show musela po devíti týdnech nečekaně přerušit natáčení. Do budovy, kde se natáčí, vnikli ozbrojení lidé s pistolemi v ruce a ohrožovali přítomné na životech. Soutěžící a štáb se ocitli v bezprostředním ohrožení života.

„Rozhodli jsme se, že z bezpečnostních důvodů kompletní štáb odvezeme," nechal se slyšet Petr Vladyka, programový ředitel Prima Family. Podle našich informací se externí produkce, která díly pro televizi Prima Love a Joj natáčí, nepohodla s tamní produkcí a došlo na děsivé vyřizování účtů.

„Našim lidem se naštěstí nic nestalo. My s českou produkcí to řešit nebudeme, ale řeší to tamní produkce ve spolupráci s konzulátem, s policií a právníky," dodal Vladyka.

Včera večer přistálo ve Vídni letadlo s první várkou soutěžících včetně moderátorky show Martiny Gavriely (45) a brzy je bude následovat zbytek týmu. O velké finále diváci nepřijdou, uskuteční se však namísto exotické vily v bratislavském studiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám