Hlavní obsah
Článek

Úterní večer se u Meghan Markle (42) nesl ve slavnostním duchu. Společně s manželem, princem Harrym, (39) a maminkou Doriou Ragland zavítali na prestižní udílení cen Women of Vision, které se konalo v New Yorku. Meghan si odnesla jednu z cen a doslova zářila na všechny strany, a to nejen svým širokým úsměvem, ale i nákladnou zlatou róbou z dílny mladé kolumbijské návrhářky Johanny Ortiz v přepočtu za více než 40 tisíc korun.

Výrazné šaty v midi délce byly původně navrženy s ramínky, Meghan si je ovšem nechala upravit tak, aby naplno vynikl její dekolt. Model doplnila o módní sandálky zdobené visacím zámkem od Toma Forda s cenovkou 30 tisíc korun a psaníčko Carolina Herrera Metropolitan Insignia za 24 tisíc. Na ruce se jí pak třpytil náramek Love od Cartiera za téměř 162 tisíc korun. Celkově tak Meghan vyšel outfit na více než čtvrt milionu korun.

Vévodkyně v USA sklízí úspěchy se svým podcastem Archetypes, za nějž získala jednu z cen. Organizace ji ocenila za globální prosazování a posilování postavení žen a dívek ve společnosti. Kromě Meghan se laureátkami staly například Wanda Irving, Kimberly Inez McGuire, Olivia Julianna či Rebekah Brueshoff zasazující se o začleňování LGBTQ+ komunity.

Mnozí se ovšem pozastavili nad tím, proč se Harry se svou ženou nepokusil alespoň trochu sladit. Přestože to princi slušelo a vedle své půvabné drahé polovičky zářil jako sluníčko, svou volbou tmavě modrého obleku s bílou košilí a modrou kravatou nijak s outfitem své manželky nekorespondoval, což někteří neopomínají zmiňovat ve svých komentářích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám