Hlavní obsah
Článek

Přesně před rokem zažíval Johnny Depp (60) dost možná nejnáročnější období ve svém životě, když se vleklý soudní spor s jeho exmanželkou Amber Heard (37) chýlil ke konci. Letos je tomu přesně naopak. Depp zavítal na filmový festival do Cannes, kde se na premiéře svého nového filmu Jeanne du Barry dočkal sedm minut trvajících ovací vestoje od nadšeného publika.

Pro Deppa jde o první roli od doby, kdy se kvůli obvinění Amber Heard z domácího násilí stal odepsanou hvězdou. Na ‚hollywoodské černé listině‘ figuroval od roku 2016. Po šestitýdenním soudním sporu, z nějž nakonec vyšel vítězně, se tak konečně mohl vrátit k natáčení.

Johnny se tak dočkal naprosto epického comebacku, když jej lidé při příchodu na premiéru ocenili nekončícím potleskem, přihlížející davy navíc skandovaly: „Johnny, Johnny“, načež herec rozdal několik autogramů a vrátil se před světla reflektorů. Není divu, že se herec neubránil emocím. Po boku režisérky, scenáristky a producentky snímku Maïwenn (47), jež se ujala zároveň hlavní ženské role samotné Jeanne du Barry, mu i slza ukápla. Deppovi tak ani nemusí být tolik líto, že kritici jeho výkon i samotný film hodnotí spíše smíšenými reakcemi.

V dobovém dramatu ztvárňuje Depp krále Ludvíka XV., který vládl Francii od roku 1715 až do své smrti v roce 1774. Jeho manželkou byla Marie Leszczyńská, ale král měl řadu afér s jinými ženami. Jeanne, po níž je film pojmenován, byla jeho poslední milenkou předtím, než zemřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám