Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho manželka Lucie nedávno oslavila 20. narozeniny. Zpěváka Bohuše Matuše (50) letos čekají také kulatiny. Už v srpnu bude slavit padesátiny, na které se kupodivu velmi těší. Svůj věk vůbec neřeší a rozhodně netrpí depresemi, které kupříkladu před oslavou půl století sužovaly jeho kolegu Mariana Vojtka.

„Když se ráno vzbudím, tak se mi vstává hůř, nebo když si sednu a chci se zvednout, tak ty kolena někdy trochu bolí. Ale jinak nevidím žádný rozdíl, v 50 je ten chlap zralý a já se cítím skvěle,“ svěřil se Super.cz Bohuš Matuš, který si nepřipouští nejen svůj věk, ale ani to, že by s věkem zmoudřel. „Já budu pořád stejný, samozřejmě to některé lidi dráždí, ale já už jiný nebudu. Někde holt Pán Bůh přidal a někde ubral, jak se říká,“ řekl s úsměvem zpěvák, který pro své fanoušky také plánuje narozeninový koncert.

„Budu mít jeden tady v Divadle Broadway na podzim a pak to oslavíme 17. srpna na mé narozeniny. Uspořádám obrovský koncert, bude to oslava na zámku a nebude pro fanoušky chybět ani grilované prase. Budeme tam i spát, takže to bude veselé, ale jede se mnou i žena, tak se budu muset věnovat i rodině,“ dodal zpěvák na tiskové konferenci muzikálu Troja, ve kterém bude hrát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám