Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když zrovna zpěvák Milan Peroutka (34) netráví čas na jevišti nebo koncertech, tak zabalí kufry a vyrazí na pár dní do zahraničí. Naposledy si užil několik dní v Disneylandu, kam ani tentokrát nevyrazil sám. Od konce loňského roku je totiž zadaný.

V posledních několika měsících tak zpěvák jen září a jinak tomu nebylo ani na tiskové konferenci nového muzikálu Troja. A jak sám přiznal, ve vztahu mu to zatím klape. „Vztah trvá stále, musím to zaklepat. Doufám, že to vydrží i po zkoušení Troji,“ prozradil zpěvák Super.cz s tím, že na cesty se vydává tak, jak mu to kalendář dovolí. Na pár dní by tak chtěl za hranice odjet ještě před začátkem zkoušení nového muzikálu. „Snažím se, rád bych, je to vždycky tak na tři čtyři dny, je to podle toho, jak to diář dovolí,“ svěřil se zpěvák, který na sobě kvůli roli začíná také makat.

„V muzikálu si zahraji podle všeho Odyssea, budu bojovník, tak jsem nasadil fitness režim, jsem teď zrovna ve fázi, že cvičím. Nevím, jak to ty řecký kluci bez proteinu dělali, ale beru to jako motivaci k tomu, abych měl nějaký režim,“ prozradil Milan Peroutka, kterého vedle zkoušení muzikálu čeká v létě také koncertování s kapelou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám