Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě nedávno oblíbený herec ze seriálu Kukačky Marek Adamczyk (36) tvrdil, že zatím s manželkou, olympioničkou Evou Samkovou (30) o zakládání rodiny neuvažují. Když jsme se teď s hercem bavili, bylo na něm vidět, že tuto otázku začíná přehodnocovat. „Představit si to dokážu,“ svěřil se Marek Super.cz na téma otcovství.

Herec se také už prý několikrát zamýšlel, kdo z nich dvou by šel na mateřskou. Jako herec by třeba mohl lépe přizpůsobit pracovní harmonogram než vrcholová sportovkyně. „To by mě také zajímalo, jak to bude, ale to je opravdu hypotetická otázka, kterou zatím moc neřeším a nemám k tomu pořádně co říct,“ smál se herec.

Manžele navíc letos čeká velká výzva. Oba totiž budou soutěžit v letošním ročníku StarDance. Aktuálně mají divačky a diváci možnost Marka vidět v novém primáckém seriálu Pod hladinou, kde tento sympatický herec hraje policejního vyšetřovatele a točit musel právě i pod vodní hladinou. Markovi to nevadilo, má rád výzvy a rád se udržuje fit. „Mám ke sportu pozitivní vztah. Někdy mám období, kdy chodím víc běhat, někdy mám období, kdy chodím víc cvičit do fitka nebo si rád zahraju kolektivní sporty. A teď jsem navíc nedávno objevil laser game,“ dodal se smíchem Marek Adamczyk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám