Hlavní obsah
Článek

V pátek to sice s představitelem šéfa kriminálky Tomečka v Kriminálce Anděl Martinem Stropnickým vypadalo víc než bledě, když zkolaboval a záchranka ho odvezla do nemocnice, teď už se ale jeho zdravotní stav zlepšil natolik, že už se zase chystá pracovat. „V pondělí normálně nastupuje do práce,“ řekla Super.cz Veronika Žilková (62), která nám prozradila i důvod toho, proč měl její manžel nevolnost.

„Martin se rozhodně nezhroutil, ale bylo mu tak, že by tři hodiny nezvládl tančit a zpívat v Cyranovi. Podle mě za to rozhodně žádná ODS nemůže, jak mi lživě vložili do úst v jednom plátku, stejně jako napsali špatně jeho diagnózu. Za vším je podle mě jeho kouření,“ myslí si herečka, kterou prý ředitel vinohradského divadla o kolapsu manžela rozhodně nemusel informovat a přivolat ji do divadla, neboť v představení také hraje a tak byla v divadelním stánku spolu se svým chotěm.

„Od pondělí do pátku bude ležet v Nemocnici Na Františku kvůli kapačkám, ale v pondělí začne zase pracovat. Nesmysly o tom, že chce marodit tři měsíce, ho pracovně poškozují,“ dodala naštvaná Veronika Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám