Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lily-Rose Depp (23) si žije svůj život a neřeší, co si o ní kdo myslí. Fanoušci o svůj idol ale mají strach. Na poslední fotce ukázala herečka své velmi vychrtlé tělo. Obdivovatele pak nepotěšila ani tím, že už má čtyři měsíce vztah.

Dcera Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa je díky svému jménu a také kráse, kterou zdědila po svých rodičích, předurčena k životu v showbyznysu. A teď nejspíš udělá díru do světa díky seriálu The Idol, ve kterém hraje popovou hvězdičku. Dílo ještě není oficiálně venku, už teď je ale z ukázek jasné, že Lily-Rose v něm ukáže nejen svůj umělecký talent, ale také značnou část svého těla. Tu teď převedla i na sociální síti, kam si vystavila selfíčko v jednom ze seriálových kostýmů.

Fanoušci se ale zhrozili nad tím, jak moc vychrtlá mladá herečka je. „Roztomilé, ale měla bys začít znovu jíst,“ píše jí jedna fanynka. „Kult hubenosti, devastace pro dospívající dívky,“ přidává se další sledující. „Tohle není ve tvůj prospěch, škoda,“ přidává se další a jiný prosí, aby dal Lily-Rose někdo hamburger. Těžko říct, jestli je herečka po zdravotní stránce v pořádku, nebo jestli jí účast v náročném projektu zasáhla i do stravovacích návyků a její štíhlost už může znamenat onemocnění.

Jisté je ale to, že herečka není štíhlá proto, že by měla problémy v osobním životě. Právě naopak. Teprve teď svým fanouškům prozradila, že už čtyři měsíce randí s americkou rapperkou jménem Danielle Balbuena, která si říká 070 Shake. Lily-Rose byla v minulosti spojována s muži, už v roce 2015 se ve svých šestnácti letech ovšem přiznala k bisexualitě. Tak snad ji přítelkyně v soukromí hlídá a nedopustí, aby Lily-Rose až nezdravě hladověla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám