Hlavní obsah
Článek

Jak už jsme vás informovali, americká popová a country princezna Taylor Swift (34) má novou lásku. Je jím o rok starší britský hudebník a frontman kapely The 1975 Matty Healy. Zbrusu nový páreček byl v pondělí ve večerních hodinách viděn, jak odchází z nahrávacího studia v New Yorku. Venku už na ně čekaly houfy fotografů...

Matty byl natolik oslněn blesky fotoaparátů, že sotva viděl na cestu. Taylor se raději jen dívala do země a zkušeně si hlídala, aby o něco nebo o někoho nezakopla. Pro anglického písničkáře je tak obrovská pozornost naprostou novinkou, ale pokud bude chtít být součástí zpěvaččina života, bude si muset zkrátka zvykat.

Taylor se sice teprve před pár týdny po šesti letech rozešla s britským hercem Joem Alwynem, ale do Mattyho je prý po uši zamilovaná. Že to s ním myslí skutečně vážně, je zřejmé i díky tomu, že už jej seznámila s mnoha svými blízkými přáteli. Pár tak předešlou noc strávil na večírku ve společnosti zpěvačky Florence Welch, herečky Margaret Qualley a jejího přítele Jacka Antonoffa, herců Christophera Abbotta a Adama Goldberga nebo rappera Kendricka Lamara, který s Taylor spolupracoval na jejím hitu Bad Blood.

Mnohé právě spojení ‚správňácké‘ Taylor s Mattym, který je tak trochu rebel, překvapilo. Není divu, že se o něm hovoří jako o jejím dosud ‚nejzlobivějším‘ klukovi. A že jich Taylor neměla zrovna málo. Z těch nejznámějších šlo například o Joea Jonase, Taylora Lautnera, Johna Mayera, Jakea Gyllenhaala, Harryho Stylese, Calvina Harrise či Toma Hiddlestona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám