Hlavní obsah
Článek

Rozpustilá sekretářka předsedy JZD z populární letní filmové trilogie Zdeňka Trošky o sobě zase dává vědět. Herečka Jaroslava Kretschmerová (55) se po delší době objevila na komerční scéně. Bude hrát v muzikálu divadla Kalich. Na tiskové konferenci ukázala, že se za třicet let od okamžiku, kdy se objevila ve filmu Slunce, seno, jahody, téměř nezměnila. "Také na mne pořád volají Evíku," přiznala.

Na pravidelné návštěvy kosmetičky a zásahy plastických chirurgů herečka prý rozhodně typ není. S úspěchem se dá pochybovat také o možnosti, že alespoň navštěvuje kadeřníka, aby jí zastřihl konečky její bujné hřívy. Jeden čas prý dokonce propadla náboženství a známým rozdávala církevní brožurky.

Na druhou stranu ale Kretschmerová kromě herectví a charitativní činnosti nemá žádné starosti. Přestože nemá rodinu, cítí se spokojeně. "Nemám si na co stěžovat," potvrdila Super.cz na tiskové konferenci k  novému muzikálu Zločin v posázavském Pacifiku autorů Ondřeje Havelky a Martina Vačkáře.Ten pojednává o trampingu za první republiky. K životu v přírodě má herečka blízko, tak s přijetím role neváhala ani minutu.

Kretschmerová si totiž nepotrpí ani na vymoženosti moderní techniky. Dodnes nevlastní počítač a netuší co je to internet. Vůbec jí to prý nechybí. Z moderních vynálezů ovšem uznává vysavač. Začít luxovat byt  je prý schopná i ve dvě ráno, když se vrátí ze zájezdového představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám