Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Emily Ratajkowski (32) poprvé navštívila brazilské Rio de Janeiro, na což se patřičně připravila. Na balkoně zřejmě hotelového pokoje předvedla pro své fanoušky sexy taneček jen v tangách a krátkém tričku s tematikou brazilské vlajky.

Jednatřicetiletá kráska je po rozchodu s manželem Sebastianem Bear-McClardem, jenž je rovněž otcem jejího dvouletého syna Sylvestera Apolla Beara, tak trochu jako utržená ze řetězu, ale skalní fanoušci to jistě vítají. Videem na TikToku tak potěšila nejen všechny hrdé Brazilce, ale rovněž 2,5 milionu svých sledujících na sociální síti, jelikož pohled na její křivky je jistě nikdy neomrzí.

Emily tímto způsobem rovněž propagovala svou značku Inamorata a její novou řadu produktů. „Mé poprvé v Riu nemohlo být lepší! Děkuji, Brazílie! Již brzy @Mirror Palais x @iNAMORATA WOMAN,“ připsala modelka k videu, čímž navíc naznačila spolupráci s newyorskou značkou, kterou založil stylista s brazilskými kořeny Marcelo Gaia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám