Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký rapper Marquis Amonte King (30), vystupující pod přezdívkou Shy Glizzy, se podle informací TMZ o víkendu dostal do potyčky se svou přítelkyní. Incident eskaloval do té míry, že hudebník na partnerku, jejíž jméno nebylo uvedeno, vytáhl zbraň a vyhrožoval, že jí ublíží. Rapper s přezdívkou Shy (plachý) skončil v poutech.

Podle dostupných informací k hádce mezi partnery došlo v sobotu v ranních hodinách na ulici v Hollywoodu. Verbální potyčka se přesunula do fáze, kdy měl rapper okolo deváté hodiny ranní na ženu vytáhnout zbraň a vyhrožovat jí ublížením. Rapper následně po hádce odešel, ale do případu se zapojila místní policie, jelikož na hudebníka bylo podáno trestní oznámení.

Shy Glizzy byl téhož dne okolo 18. hodiny zatčen a obviněn z trestného činu vyhrožování, ale po čtyřech hodinách za mřížemi byl propuštěn na kauci 50 tisíc dolarů. Policie u rappera údajně zbraň během zatýkání nenašla a dotyčný obvinění z vyhrožování partnerce, s níž chodí čtyři měsíce, popřel.

Glizzy se proslavil již svým prvním studiovým albem Fully Loaded z roku 2018, které se umístilo na 35. příčce žebříčku Billboard 200. Spolupracoval s umělci jako Tory Lanez, A$AP Rocky nebo 2Chainz. Za píseň Crew byl v roce 2018 nominován na cenu Grammy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám