Hlavní obsah
Článek

Když vyšla Kateřina Kristelová (44) na molo spolu s Leonou Machálkovou (56) a Evou Decastelo (45), aby předvedly oblečení pro české fotbalové fanoušky, všichni vydechli údivem. Tak štíhlá nebyla snad ještě nikdy. Je jasné, že už byla vidět na odhalených fotkách, tam ale mohla zapracovat retuš. Kateřina je ale opravdu jako lunt i ve skutečnosti.

"Už od října nejím nic jiného než krabičkovou dietu, občas ji proložím salátem. A denně chodím na půl hodiny do fitka na speciální kruhový trénink. A je pravda, že takovou postavu jsem neměla snad od základky. Možná ještě na začátku T-Music, pak jsem začala víc jíst," řekla Super.cz Kateřina.

Modely určené pro fotbalové fanynky sice nejsou žádné sexy kousky, ale všechny tři dámy, jež je předváděly, v nich vypadaly výborně. "Syn mě určitě donutí, abych se do nich při sledování Eura opravdu oblékla. Už rok hraje fotbal za Aritmu, takže u nás televize v průběhu mistrovství pojede nonstop," řekla Super.cz Leona Machálková.

"Já udělám doma tričkem radost manželovi, ale děti si zatím užijí asi jenom fotbalový míč, který byl součástí honoráře," smála se Eva Decastelo.

Pánské modely předváděli členové kapely Turbo a moderátor Petr Vojnar.

Reklama

Další články

Načítám