Hlavní obsah
Článek

Teprve minulý měsíc se v podcastu Life Is Short svěřili, jak spontánně došlo k jejich zásnubám, a nyní se zdá, že už jsou svoji... Řeč je o Kate Bosworth a Justinu Longovi, kteří stejným způsobem fanouškům oznámili, že vztah posunuli na další úroveň, ačkoli zatím dost nepřímo...

Oblíbený hollywoodský herec během další epizody podcastu, kam si pozval herečku Kyru Sedgwick, známou například ze seriálu Closer, nazýval Kate manželkou a rovněž v jednom z videí na hereččině instagramovém profilu si Justin pro změnu hrál se snubním prstenem.

Justin Kyře povyprávěl, jak za ním Kate přijela do Bulharska na natáčení filmu Barbar. "Cítil jsem, jak jsem se do své současné manželky opravdu zamiloval. Přijela na návštěvu, ale nikdy předtím jsem neměl moc rád, když mě někdo navštívil při natáčení. Odděluji vztah od práce. Ale zamiloval jsem si mít ji tam a strávili jsme ten nejkouzelnější čas," svěřil se Justin kolegyni.

V některém z dalších pokračování se tak zřejmě mohou fanoušci těšit na příběh, kde a za jakých okolností se nakonec zamilovaný pár, který spolu randí od roku 2021, vzal.

Herečka, která se proslavila ve filmu Zaříkávač koní, ale zahrála si třeba i Lois Laneovou ve filmovém zpracování Superman se vrací, byla v minulosti už jednou vdaná, a to za režiséra Michaela Polishe. Long má za sebou vztahy s kolegyněmi Amandou Seyfried či Drew Barrymore.

Reklama

Další články

Načítám