Hlavní obsah
Článek

Populární česká internetová zpěvačka Marie Pojkarová (68), kterou proslavil především hit Pejskové se koušou, ale i videa s Robertem Rosenbergem nebo s Jiřím Pomejem, se na veřejnosti snad poprvé ukázala bez nalíčení. A málokdo ji poznal. Navíc předvedla i svou hřmotnou postavičku, která ji už také donutila k tomu, aby se sebou něco začala dělat.

Pojkarová se objevila jako host na třetích narozeninách pražského klubu Óčko, kde s kamarády řádila ve VIP zóně. Jenže pak si připustila, že už ji nebaví nosit nadbytečná kila a pustila se do hubnutí. Jenže pokud někdo čeká nějaké drastické diety, mýlil by se. Pomoci s váhou dolů má Pojkarové především chození. Prý konečně začne venčit svého psa Agiho.

„Máma si ode mě chce občas půjčovat oblečení, ale někdy už se pomalu nemůže narvat ani do toho svého,“ prozrazuje sedmnáctiletá dcera Pojkarové. „Proto teď furt chodí ven s naším psem, protože zjistila, že jí to fakt docela pomáhá. Taky jsme docela omezily chlebíčky, omáčky, dršťkovou a další těžká jídla, kterých jinak doma máme plnou ledničku,“ objasňuje Petruška.

„Ještě před deseti lety jsem vážila pětapadesát kilogramů. Je to vůbec možný?“ ptá se Pojkarová nechápajíc, co se z ní za tu dobu stalo. Do venčení svých domácích mazlíčků se pustila s velkou vervou. Předtím ale vzala zverimex útokem, protože si umínila, že s něčím tak zablešeným, jako jsou psi, se po městě zásadně odmítá procházet.

Reklama

Další články

Načítám