Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Mašlíková (41) byla na sociálních sítích nějakou dobu neaktivní a měla k tomu důvod. Krásná moderátorka se po několika dnech fanouškům ozvala, že si prošla vážnými zdravotními problémy.

„Hlásím zmrtvýchvstání po téměř sedmi dnech vysokých horeček, které byly až ke čtyřiceti, neustálých zimnic a strašných bolestí zad, opravdu strašných, jako kdyby mě někdo probodával nožem,“ svěřila se Hanka na sociálních sítích s tím, že si původně myslela, že jde o virózu.

„Bylo mi to divné, i když jsem měla nějakou virózu, tak se u mě nestane, že proležím den v posteli. Sice jedu na nějaký úsporný režim, ale jsem schopná něco doma poklidit. Teď jsem nebyla kvůli bolestem a vysokým horečkám schopná ničeho. Viróza se z toho nakonec nevyklubala. Doktorka mi řekla, že si podle příznaků myslí, že to bude zánět ledvin,“ vysvětlila moderátorka, kterou lékařka poslala na vyšetření.

„Šla jsem na vyšetření a zjistili mi strašně vysoký zánět v těle. Měla jsem vysoké CRP, tak mi nasadili antibiotika s tím, že mám silný zánět ledvin. Antibiotika hned nezabrala a v noci jsem měla opět teploty přes čtyřicet a zimnice,“ řekla Hanka s tím, že antibiotika nezabrala osmačtyřicet hodin a chybělo jen málo, aby moderátorku hospitalizovali. O syna Andreáska se pak museli postarat Hančini rodiče, protože její manžel André Reinders byl jako na potvoru zrovna pracovně v Polsku.

„Doktorka byla rozhodnutá, že mě pošle do nemocnice, ale moje kontrolky v těle asi zafungovaly a tělo dalo těm antibiotikům šanci. Doufám, že už to bude fajn. Zánět ledvin je moje premiéra a musím říct, že mě nikdy takhle nic nesejmulo. Nikdy mi nebylo takhle hrozně. Nebyla jsem se schopná postarat o malého. Tak jsem tady celý víkend v teplotách byla sama. Ale jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí. Jede se dál, doufám, že bude CRP klesat,“ dodala Hanka Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám