Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Překvapila i samu sebe, když vzala nabídku nechat se fotit do pánského časopisu. Milostných scén sice herečka Denisa Nesvačilová (32) natočila dost, poprvé své tělo ukázala už v jednadvaceti letech v Básnících, poté například v komedii Petra Kolečka (40) Přes prsty a naposledy v seriálu Půlnoční zpověď, ale s focením sexy snímků zkušenost doposud neměla.

"Všechno to proběhlo velice rychle a musím říct, že když mě oslovili, myslela jsem si, že si ze mě někdo dělá dobrý den. Když jsme se pak sešli, nemohla jsem říct ne, protože ta nabídka byla krásná," svěřila Super.cz Denisa, která na focení s fotografkou Veronikou Marx odletěla 2. května do Londýna soukromým tryskáčem pro šest osob.

"Připadala jsem si jako hollywoodská hvězda, Londýn mám nejradši na světě a bylo to neuvěřitelné," přiznala.

A jak samotné focení snímků, jejichž ochutnávku a backstage můžete vidět v našem videu a ve fotogalerii, probíhalo? "Vzhledem k tomu, že jsem herečka, rovnou jsme si stanovili nějaké meze, které byly dodržené. Fotilo se mi krásně, s výsledkem jsem spokojená a byla to i zábava. Fotit pro Playboy nebyl můj sen, ale nakonec jsem ráda, že jsem to udělala," vyprávěla Denisa.

"Myslím si, že větší odhalování už ženě mého věku nepřísluší, nejsem ani ze své podstaty odhalovací typ. A myslím si, i když to tedy jistě nevím, že pro muže je zajímavější, když si mohou představovat, jen jim polechtáte fantazii, než když dostanou všechno zadarmo, to je pak strašně laciné a je toho moc. My šli cestou elegance a tajemství. Už jsem toho ukázala dost a teď už si to budu nechávat na soukromí," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám