Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera Heidi Klum (50) Leni oslavila před pár dny teprve devatenácté narozeniny, už teď ale dokáže mnoha mužům pořádně rozproudit krev v žilách. A to i díky posledním fotkám, na kterých oblékla minišaty bez spodního prádla a ukázala, čím ji obdařila příroda.

Leni Klum má dobře našlápnuto v modelingové kariéře, a to i když nedosahuje extrémní výšky. Její jméno, pěkný obličej i štíhlá postava, které ovšem nechybí ženské křivky, jí jistě dopomohou proslavit se a možná v budoucnu dosáhnout stejně hvězdné kariéry, jakou měla její matka. Ostatně nedávno spolu Heidi a Leni nafotily kampaň na spodní prádlo, která se ovšem nesetkala zrovna s kladnými ohlasy. Lidé považovali focení matky s dcerou jen v prádle za poněkud nevhodné.

Teď už je Leni v kampani na online prodejce oblečení sama za sebe a ukázala, že stud není její druhé jméno. Tentokrát sice místo prádla oblékla mini šaty, pod ty si ale nevzala podprsenku a díky průhledné látce ukázala, že své tělo rozhodně nepotřebuje vylepšovat silikony. Sama si dokonce udělala pár selfíček a bylo vidět, že je se svým vzhledem velmi spokojená. Tak uvidíme, jak se v tomto modelu zalíbí fanouškům, kteří na ní kvůli focení s maminkou nenechali nit suchou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám